Prethodni članak
Sljedeći članak

ŽUPAN KOLAR REAGIRAO: Osmeročlanoj obitelji uključena struja

Molbu obitelji Benkotić župan je vidio na našem portalu i odmah odlučio pomoći


Ove smo srijede na našem portalu objavili molbu Božene Benkotić iz Sekirišća kod Svetog Križa Začretja, čija obitelj već četiri mjeseca živi bez struje. Božena je, zbog teške situacije u kojoj se nalazi njezina obitelj s petero djece, zamolila za pomoć, bilo financijski ili barem posudbom agregata, kako njezina djeca Božić ne bi dočekala uz svijeću.

Božena u kućanstvu živi sa sinom, stopostotnim invalidom, snahom i petero unučadi. Imaju OPG za proizvodnju mesa, ali nakon isključenja struje, meso u zamrzivačima je propalo i ostali su u bezizlaznoj situaciji.

Župan Krapinsko – zagorske županije Željko Kolar ovu je molbu nesretne obitelji vidio na našem portalu i odmah odlučio reagirati i pomoći te je Županija podmirila dugovanje za struju. - Bez obzira zbog kojeg razloga se obitelj Benkotić našla u problemu, jednostavno ne možemo dozvoliti da obitelj s petero djece dočeka Božić i novogodišnje blagdane bez struje. Reagirali smo odmah čim smo vidjeli objavu na zagorje.com-u, i evo, javljeno nam je da je obitelji Benkotić danas uključena struja – objasnio je razloge svoje reakcije župan Kolar.

Tužnu priču obitelji Benkotić možete pogledati na ovom linku: http://www.zagorje.com/clanak/vijesti/video-obitelj-s-petero-djece-vec-je-cetiri-mjeseca-bez-struje-i-moli-za-pomoc

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook