Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Obitelj s petero djece već je četiri mjeseca bez struje i moli za pomoć

Najviše je, kaže Božena, boli što troje djece koja idu u školu ne mogu navečer pisati zadaću, a dvojica najmlađih unuka ne mogu gledati crtane filmove, za koje stalno ispituju


Obitelj Božene Benkotić iz Sekirišća kod Svetog Križa Začretja već četiri mjeseca živi bez struje. Kako nam je ispričala Božena, ona je nakon teške operacije srca nesposobna za rad, a u kućanstvu živi sa sinom, koji je stopostotni invalid te snahom i petero unučadi. Imaju, kaže, jedno malo Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo za proizvodnju mesa, ali, kaže, nakon što su im isključili struju, propalo im je i meso koje su imali u zamrzivačima tako da ne vidi načina na koji bi se njena obitelj mogla izvući iz situacije u kojoj se našla.

Najviše je, kaže Božena, boli što troje djece koja idu u školu ne mogu navečer pisati zadaću, a dvojica najmlađih unuka ne mogu gledati crtane filmove, za koje stalno ispituju. Stoga moli sve one koji joj na bilo koji način mogu pomoći, bilo financijski ili barem posudbom agregata, kako njena brojna obitelj ne bi Božić dočekala uz svijeću, da joj se jave na broj telefona 099 694 9310 ili direktno na adresu Sekirišće 20, 49223 Sveti Križ Začretje.

Boženinu priču i molbu za pomoć pogledajte u videu:

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook