Prethodni članak
Sljedeći članak

Ženska inicijativa HNS-a u posjetu Hrvatskom saboru

Ženska inicijativa HNS-a podružnice Radoboj u suradnji sa predsjednikom Županijske organizacije HNS-a Krapinsko-zagorske županije, Anđelkom Topolovcem organizirala je grupni posjet Saboru.


Ženska inicijativa HNS-a podružnice Radoboj u suradnji sa predsjednikom Županijske organizacije HNS-a Krapinsko-zagorske županije, Anđelkom Topolovcem organizirala je grupni posjet Saboru. Tamo ih je dočekala Sonja Kӧnig saborska zastupnica HNS-a i predsjednica Ženske inicijative HNS-a, koja im je bila domaćin u razgledavanju Sabora.

Bile su i na prijemu kod predsjednika Kluba zastupnika HNS-a mr. sc. Joze Radoša, kojemu su postavile brojna zanimljiva pitanja na koja je on strpljivo odgovarao, želeći što jasnije predočiti rad zastupnika u Hrvatskom saboru.

Bilo je to novo, pozitivno iskustvo Ženske inicijative HNS-a podružnice Radoboj koje je dodatno potaknulo njihovu želju za djelovanjem i sudjelovanjem u lokalnoj zajednici, pa i šire. Ženska inicijativa HNS-a podružnice Radoboj navodi da im je želja i cilj podići svijest žena o njihovim pravima ali i odgovornostima te aktivnije uključivanje žena u društvena zbivanja, političko odlučivanje i vlast.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook