Prethodni članak
Sljedeći članak

Eurogol Majcenića za sva tri boda


U zanimljivoj utakmici 32. kola III. NL-centar Zagorec KR je sasvim zasluženo došao do tri boda protiv Maksimira. Za to je bio dovoljan jedan velemajstorski pogodak velemajstora Matije Majcenića četiri minuta prije isteka regularnog dijela utakmica. Pobjedi Krapinčana nema se što zamjeriti, bili su bolji cijelu utakmicu i njihova je pobjeda trebala biti i jače izražena.

Po običaju Zagorec KR krenuo je silovito. U prvom ozbiljnom napadu Hanžić nema sreće i njegov udarac zaustavlja vratnica. U 7. minuti Hanžić asistira Majceniću, no brani gostujući vratar. Dvije je dobre prilike u prvom dijelu u 29. i 43. imao Stiperski, no Krapinčani su na odmor otišli bez postignutog pogotka iako su ga pa svemu viđenom zaslužuili.
I u nastavku je Zagorec KR imao nekoliko dobrih prilika, no na pogodak se čekalo sve do 86. minute, a vrijedilo ga je čekati. Strabić je odlično uočio Majcenić, a ovaj postže sjajan eurogol za konačnih i zasluženih 1:0. Krapinčani sada mogu itekako odahnuti, jer su lišeni bilo kakvih problema oko opstanka, a u takvom doborm tonu u srijedu u zaostaloj utakmici 26. kola na svom travnjaku dočekuju Mladost P i vjerujemo nova tri boda.

ZAGOREC KR – MAKSIMIR 1:0
KRAPINA: ŠRC Podgora, GLEDATELJA: 100, SUCI: Marinčević, Kušec i Šarić.
STRIJELAC: 1:0 Majcenić 86'
ZAGOREC KR: Bruči, Štimac, Frinčić, Stiperski (82' Brebrić), Majcenić, Turniški, Harrison, Šimunić, Krznar (82' Brčić), Jazbec (82' Strabić), Hanžić (61' Ružak). TRENER: Tihomir Šeperac
MAKSIMIR: Išek, Skender (69' Vuksan-Ćusa), Kondres (31' Ivković), Batistić (60' Hodak), Štefić, Regvar, Mamić, Novak (46' Radas), Lučić, Krznar. TRENER: Zoran Santrač.

Još članaka iz "Sport"

Facebook