Prethodni članak
Sljedeći članak

Željko Kolar odgovorio zašto pressicu u SDP-u danas vodi on, a ne Bernardić!

Danas će u središnjici SDP-a na Iblerovom trgu biti održana konferencija za novinare na temu lokalnih izbora


Danas najavljena konferencija za novinare u nacionalnoj središnjici SDP-a na zagrebačkom Iblerovom trgu, na temu lokalnih izbora, izazvala je dosta pozornosti javnosti najviše zbog činjenice što je neće voditi predsjednik stranke Davor Bernardić, već krapinsko-zagorski župan Željko Kolar, koji je još jedan mandat na čelu Krapinsko-zagorske županije premoćno osigurao već u prvom krugu lokalnih izbora.

Kako se unazad tri dana po medijima spominju unutarstranačke 'pobune' u SDP-u, činjenica da ovu pressicu nije sazvao Bernardić, već Kolar, potaknula je nove spekulacije o toj temi, no, Željko Kolar ih sve demantira i odbacuje komentare da je to razlog njegovog vođenja današnje konferencije.

-Konferenciju za novinare vodit ću ja zato jer sam je ja i sazvao. Ne znam što je tu čudno. Uostalom, osim što kao član Glavnog odbora stranke na to imam pravo, ja sam i voditelj nacionalnog izbornog stožera na ovim lokalnim izborima, tako da je sasvim normalno da ja vodim i konferenciju - rekao je Kolar za zagorje.com

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook