Prethodni članak
Sljedeći članak

Dvojica Zagoraca među najspremnijim hrvatskim specijalcima

Na zahtjevnom natjecanju 'Prvi za Hrvatsku 2017' održanom u Kninu, Luka Špehar bio je 1. među natjecateljima MUP - a te 6. u ukupnom poretku, a Krunoslav Ivanušec bio je 12. policajac te 48. u ukupnom poretku od 150 natjecatelja


Načelnik Policijske uprave krapinsko-zagorske Jakob Bukvić primio je jučer, 23. svibnja policijske službenike Interventne jedinice policije Zlatar koji su sudjelovali na natjecanju za najspremnijeg pripadnika Oružanih snaga RH, „Prvi za Hrvatsku 2017“ u Kninu 18. i 19. svibnja 2017. godine.

Na natjecanju međunarodnog karaktera, nastupili su i pripadnici oružanih snaga savezničkih i partnerskih zemalja, uz domaćine OS RH sudjelovali su pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova. Od 25 - petorice policijskih službenika, dvojica su bila iz Interventne jedinice policije, Policijske uprave krapinsko-zagorske, Luka Špehar i Krunoslav Ivanušec.


Na zahtjevnom i teškom natjecanju Luka Špehar bio je prvi među natjecateljima Ministarstva unutarnjih poslova te šesti u ukupnom poretku natjecanja, a Krunoslav Ivanušec bio je 12. policajac te 48. u ukupnom poretku od 150 natjecatelja.


- S ponosom Vam zahvaljujem na postignutom rezultatu te predstavljanju Policijske uprave krapinsko-zagorske na ovom velikom natjecanju oružanih snaga međunarodnog karaktera - izrazio je pohvalu policijskim službenicima IJP Zlatar, načelnik policijske uprave, Jakob Bukvić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook