Prethodni članak
Sljedeći članak

PRESSICA U SREDIŠNJICI: Kolar pozvao SDP – ovce da se suzdrže od stvaranja podjela u stranci

Na novinarsko pitanje SDP – ovcima gdje im je šef stranke Davor Bernardić, Kolar je odgovorio kako je na terenu te daje potporu članovima koji su ušli u drugi krug izbora


Župan Krapinsko – zagorske županije Željko Kolar, koji je danas vodio konferenciju za novinare u nacionalnoj središnjici SDP-a na zagrebačkom Iblerovom trgu, na temu lokalnih izbora, pozvao je SDP – ovce da se za vrijeme trajanja lokalnih izbora, odnosno do njihova okončanja, suzdrže od stvaranja podjela u stranci i izjava koje stvaraju raskole.

- Oni kolege koji neće prihvatiti ovaj apel i ovaj poziv stranački ne mogu očekivati našu podršku u budućem razdoblju. Za ovo što sam danas ovdje rekao imam podršku ostalih kolega koji su isto pobijedili u prvom krugu, od župana Komadine, gradonačelnika Novosela i ostalih koji su se pridružili- rekao je Kolar.

Njegove riječi podržao je i Marko Vešligaj. - Reći ću samo da ovo nije vrijeme za podjele, ovo je vrijeme kad moramo dati podršku našim kolegama od Siska, Slatine, Oroslavja, Ploča, Trogira,Rijeke, puno je SDP-ovaca u drugom krugu i kvalitetnih kandidata, a mi kao stranka moramo im biti maksimalna podrška i pomoć. To je jedino čime se SDP treba baviti u ova dva tjedna, nakon toga treba sjesti, analizirati i krenuti na ozbiljan posao - izjavio je Vešligaj.

Na novinarsko pitanje SDP – ovcima gdje im je šef stranke Davor Bernardić, Kolar je odgovorio kako je na terenu te daje potporu članovima koji su ušli u drugi krug izbora.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook