Prethodni članak
Sljedeći članak

U Kraljevcu na Sutli i treći krug!



U Kraljevcu na Sutli ide treći krug izbora. S obzirom da su nakon prvog kruga HDZ –ov kandidat Dražen Jambrešić i aktualna načelnica Danijela Pongrac imali isti broj glasova išli su ponovno u drugi krug zajedno s SDP-ovom Blankom Stipčć Berić. U drugom krugu otpao je Jambrešić, a u treći ipak idu dvije žene, SDP-ova Blanka Stipčić Berić i Danijela Pongrac. SDP-ova kandidatkinja osvojila je 350 glasova, a Danijela Pongrac 313.

'Drago mi je da su me birači prepoznali kao osobu koja bi mogla donijeti promjene. Matematika je takva da je troje kandidata, gdje teško izvojevati pobjedu, no imamo još dva tjedna i vjerujemo u nju. Planiramo dalje novu strategiju. Nema stanke, idemo još jače naprijed - rekla je Stipčić Berić.

Pošteno i pravedno uvijek pobijedi – kratko je komentirala Pongrac. O očekivanja za treći krug, kaže da vjeruje u pobjedu. – Moja pobjeda su moji ljudi, moji birači. Ja sam ostala ista, ništa ispod stola, ne prljavo, i mislim da je to najveći ključ uspjeha. Poštenim radom, iskreno i hrabro dalje – kaže dosadašnja načelnica Danijela Pongrac.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook