Prethodni članak
Sljedeći članak

Terme Tuhelj: Renata Sopek u zumba fitness ritmu

U organizaciji Turističke zajednice općine Tuhelj i Termi Tuhelj, prošle subote održan je prvi Dan zdravlja, sporta i re


U organizaciji Turističke zajednice općine Tuhelj i Termi Tuhelj, prošle subote održan je prvi Dan zdravlja, sporta i rekreacije. Program je bio namijenjen prvenstveno obiteljima s djecom, sportašima, rekreativcima i svima koji vole provoditi aktivno dan u prirodi.

Dan je započeo zdravim doručkom za sve posjetitelje sponzoriran od strane Nestlea i Dukata. Crveni križ je obavljao mjerenje tlaka, šećera u krvi te dijelio savjete o zdravom načinu života. Svi željni istezanja i vježbanja mogli su uživati uz Renatu Sopek i zumba fitness na unutarnjim bazenima, a djeca su se zabavljala u dječjem kreativnom kutku uz oslikavanje tijela, izradu figura od balona te uz maskote Fifi, Quicky i Tuhi.

Također je održan mini maraton za djecu u kategoriji od 1-5 godina i od 10-15 godina.

Na štandu TZ Tuhelj prodavali su se autohtoni suveniri i domaći tuheljski med te se dijelio promidžbeni materijal, a na štandu Termi Tuhelj mogli su se kupiti poklon bonovi po promotivnim cijenama te se upoznati s aktualnom hotelskom ponudom.

Ovogodišnji Dan zdravlja, sporta i rekreacije završio je koncertom na unutarnjim bazenima na kojem su nastupali Tihomir Kožina, Zoran Mišić i Carla Belovari.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook