Prethodni članak
Sljedeći članak

ŠOK: Uhićene dvije osobe, priznali su ubojstvo djevojčice Danke (2)


Nakon 10 dana traganja za malenom Dankom Ilić (2) iz Bora, ovog je četvrtka potvrđeno kako je djevojčica ubijena

Policija je uhitila dvije osobe koje se sumnjiči za ubojstvo malene Danke, a u automobilu su navodno i pronađeni tragovi krvi. Navodno su uhićeni priznali krivnju. Predsjednik Aleksandar Vučić održao je izvanrednu konferenciju za medije na kojoj je potvrdio kako je malena djevojčica ubijena.

- Imamo loše vijesti za ovo naše dijete, policija je uhitila dvije osobe koje su počinile ubojstvo male Danke, priznali su... I sad ih vode na mjesto ubojstva... S kakvim monstrumima mi imamo posla ... - kazao je pa dodao kako će ministar unutarnjih poslova iznijeti detalje naknadno, piše Večenji.

Kako je potvrđeno za ATV, kriminalistička policija iz Bora uhitila je radnike Javnog komunalnog poduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

Nesreća se, prema neslužbenim informacijama, dogodila 26. ožujka u 13.52 sata. Majka djevojčice je ranije u policiji rekla da je Danka nestala oko 13.45 sati, prenosi Index.

S. J. je osumnjičen da je službenim automobilom marke ”fiat” u ulici Radomira Putnika udario u dvogodišnju Danku i usmrtio je. Tada je, kako se sumnja, zajedno sa kolegom D.D. tijelo djevojčice ubacio u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gdje su tijelo izbacili sa desne strane puta, tvrdi izvor ATV.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook