Prethodni članak
Sljedeći članak

Silovatelj s pendrekom osuđen na 6 godina zatvora

ZLATAR – Na šest godina zatvora na Županijskom je sudu u Zlataru nepravomoćno osuđen 21 – godišnji M.K. sa š


ZLATAR – Na šest godina zatvora na Županijskom je sudu u Zlataru nepravomoćno osuđen 21 – godišnji M.K. sa šireg zlatarskog područja zbog silovanja 15 – godišnje djevojke. Mladi je nasilnik proglašen krivim da je djevojku lani 28. listopada dočekao na jednom od mostova u Bedekovčini i prisilio ju na spolni odnos.

Nesretna se djevojka navečer vraćala iz škole i nije se nadala opasnome napadaču maskiranom čarapom s prorezima sa oči. U svom je naumu mladić bio vrlo brutalan pa je nedužnoj djevojci, nakon što ju je oborio na zemlju, cijelo vrijeme tog gnjusnog čina držao pendrek pod vratom. To svjedoči kako je mladić imao namjeru nauditi djevojci. Kako se neslužbeno doznaje, jer je suđenje bilo zatvoreno za javnost, spolni čin nije do kraja dovršen što ne umanjuje odgovornost sada nepravomoćno osuđenog Zagorca. Određen mu je pritvor pa će pravomoćnost presude dočekati iza rešetaka.

Inače, ovo je već drugi slučaj silovanja u Bedekovčini u nepunih godinu dana, a koji je dočekao procesuiranje. Naime, prije tjedan dana zagorsku je javnost potresla vijest da je nakon noćnoga provoda, u Bedekovčini silovana 33 – godišnjakinja sa zagrebačkog područja. Za njezino silovanje sumnjiči se 30 – godišnjak koji je prošli mjesec u Zlataru oslobođen za prijašnje silovanje prije 5 godina, koje se prema optužnici dogodilo također u Bedekovčini.

Zoran Gregurek

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook