Prethodni članak
Sljedeći članak

Raspisan natječaj za pomoć srednjoškolcima i studentima

Grad Klanjec raspisao je natječaj za dodjelu pomoći u školovanju učenicima srednjih škola i studentima za školsku godinu


Grad Klanjec raspisao je natječaj za dodjelu pomoći u školovanju učenicima srednjih škola i studentima za školsku godinu 2007./2008. Zainteresirani učenici srednjih škola i studenti čiji roditelji imaju prebivalište na području grada Klanjca, mogu podnijeti zahtjev i dostaviti potrebnu dokumentaciju za 10 pomoći učenicima srednjih škola po 350 kuna mjesečno i tri pomoći studentima po 500 kuna mjesečno.

Zahtjevi se podnose na propisanom obrascu, kojeg izrađuje Jedinstveni upravni odjel, a zainteresirani ga mogu podići u prostorijama Grada Klanjca, Klanjec, Trg mira 11, soba 27.

Više informacija može se dobiti na broj telefona 550 615 kod Jelkice Žigman. Zbog prvenstveno socijalnog karaktera, pomoći će se dodjeljivati učenicima i studentima kojima prihod po članu domaćinstva ne prelazi 1.665 kuna.

Rang lista svih zahtjeva prema ostvarenim bodovima objavit će se na oglasnoj ploči i web stranici Grada Klanjca. Pomoć će se isplaćivati tijekom 10 mjeseci tekuće 2008. godine

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook