Prethodni članak
Sljedeći članak

Održane svečane promocije studenata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu


U petak 10. svibnja 2024. godine održana je svečana promocija studenata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Tom prigodom promovirane su sveučilišne prvostupnice i prvostupnici ekonomije koji su završili sveučilišne prijediplomske studije Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu i Menadžment održivog razvoja kao i sveučilišne magistrice i magistri ekonomije koji su završili sveučilišne diplomske studije Marketing u turizmu, Menadžment u turizmu, Menadžment u hotelijerstvu i Održivi razvoj turizma.

Pored Dekana Fakulteta, prof. dr. sc. Marka Perića koji je svim studentima, njihovim obiteljima i gostima zaželio dobrodošlicu, studente je pozdravio i gradonačelnik grada Opatije, gospodin Fernando Kirigin, koji je čestitao svim promoviranim studentima i zaželio puno uspjeha u profesionalnim karijerama koje su pred njima. Gradonačelnik je tom prigodom naglasio da su sa Fakulteta tijekom proteklih godina potekli mnogi vodeći ljudi hrvatskog turističkog gospodarstva.


Nakon polaganja svečane prisege, posebno su pohvaljeni najuspješniji studenti koji su tijekom studija postigli najveći uspjeh. Na sveučilišnim prijediplomskim studijima to su Natali Voskion, Klara Keretić, Lucija Nikić, Luka Prpić, Ivana Lasić i Elena Mačinković.

Na diplomskim sveučilišnim studijima najuspješniji studentice i studenti su Adriana Glavić, mma Superina, Mateja Morduš, Mia Butković, Kiara Elenia Bienert, Ana Roso, Kristina Kasap, Ana Zaparenkova, Marko Blažić, Mateja Marković, Mateja Dumenčić i Ivona Pracaić.

S  ciljem poticanja izvrsnosti, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu svake godine nagrađuje najuspješnijeg studenta ili studenticu prijediplomskog i diplomskog sveučilišnog studija. Ove godine najuspješnija studentica na sveučilišnim prijediplomskim studijima je Natali Voskion, studentica sveučilišnog prijediplomskog studija Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu, a Adriana Glavić, studentica sveučilišnog diplomskog studija Menadžment u turizmu je najuspješnija studentica na sveučilišnim diplomskim studijima.


Nakon održanih promocija za sve diplomante i njihove goste organizirano je zajedničko druženje u parku Fakulteta. Promociju je glazbom upotpunio glazbeni duo „Lucija & Luka“ kojega čine studentica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Lucija Stipanović uz klavirsku pratnju Luke Lukačevića.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook