Prethodni članak
Sljedeći članak

Prikupljanje dobrovoljnih priloga za obnovu hodnika osnovne škole

U Kraljevcu na Sutli pokrenuta je Crowdfunding kampanja pod nazivom ”Djeca zaslužuju najbolje”

Osnovna škola Pavla Štoosa iz Kraljevca na Sutli želi renovirati školski hodnik u Područnoj školi u Radakovom, pa je stoga proteklog tjedna, u suradnji s Općinom Kraljevec na Sutli, pokrenula crowdfunding kampanju ”Djeca zaslužuju najbolje”. Ideja je da se dobrovoljnim prilozima prikupe potrebna financijska sredstva za sanaciju školskog hodnika te nabavu prikladnih pločica u Područnoj školi u Radakovom.

Prilazi za osobe s invaliditetom

Tijekom proteklih godina zahvaljujući financijskim sredstvima Općine Kraljevec na Sutli i Krapinsko - zagorske županije izgrađene su i opremljene informatičke učionice, blagavaonica, sanitarni čvorovi, postavljena nova ulazna vrata na PŠ Radakovo, izgrađeni su prilazi za osobe s invaliditetom na obje škole, a boravak djece izvan zidova škole uljepšan je izgradnjom dječjih igrališta ispred škola te postavljanjem zaštitne ograde uz samo dječje igralište u PŠ Radakovo koje se nalazi uz županijsku cestu.

Tridesetak tisuća kuna

– Vođeni željom da daljnjim ulaganjima djeci omogućimo ugodniji i sigurniji boravak u školi, u suradnji s Općinom Kraljevec na Sutli, odlučili smo krenuti u projekt sanacije školskog hodnika i postavljanje pločica. Za obnovu hodnika potrebno nam je oko 30.000 kuna. Vjerujemo da ćemo sredstva prikupiti u roku od 30-ak dana, a prema potrebi ćemo produžiti rok – rekao nam je ravnatelj OŠ Pavla Štoosa Ante Vukelić. Projekt je od iznimne važnosti za sigurnost djece, jer u školskom hodniku nisu postavljene pločice, već je pod hodnika prekriven brušenim betonom koji je u trošnom i dotrajalom stanju.

Nagrada za donatore

Uređeni prostor učenicima će pružiti dodatnu sigurnost tijekom učenja, igre i druženja. Donatore koji će sudjelovati u ovom projektu s ponosom će istaknuti i nagraditi na svečanim događanjima kao što su Dan škole i Dan Općine Kraljevec na Sutli. Svi koji se žele uključiti u ovu akciju i tako doprinijeti sigurnosti djece sve pojedinosti mogu pronaći na linku: http://croenergy.eu/projekt/djeca-zasluzuju-najbolje

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvora Bosiljevo i odmorišta Dobra na 69+050 km u smjeru Dubrovnika, vozi se jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine 40 km/h. Zbog požara i dima uz autocestu A1 između čvoro...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program