Prethodni članak
Sljedeći članak

Prihvaćeno je polugodišnje izvješće o izvršenju proračuna Općine Gornja Stubica

Održana sjednica Općinskog vijeća Gornje Stubice


U petak 12. listopada održana je 9. sjednica Općinskog vijeća Općine Gornja Stubica, na kojoj je jednoglasno je usvojen Polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Općine za razdoblje od 01. 01. – 30. 06. 2018. godine te je donesen Zaključak o prihvaćanju izvješća općinskog načelnika za razdoblje od 01. 01. do 30. 06. 2018. godine.

Radi usklađenja sa Zakonom o prostornom uređenju, revidiranja prometne i infrastrukturne mreže i drugih čimbenika, jednoglasno je donesena i Odluka o izradi III. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Gornja Stubica.

Na temelju raspisanog javnog natječaja, te zapisnika Komisije jednoglasno je donesena Odluka o odabiru ponude za kupnju nekretnine koja se vodi pod oznakom k.č.br.522/1 k.o. Donja Stubica upisane u z.k. uložak broj: 510 u naravi poslovna zgrada i dvorište u Ulici Matije Gupca 31, Gornja Stubica, kao i odluka o prodaji zemljišta za potrebe izgradnje doma zdravlja. Općinsko vijeće raspravljalo je i o novom načinu odvoza otpada te o potrebi edukacije stanovnika o razvrstavanju otpada. Uz vijećnike, načelnika Jasmina Krizmanića i i njegovog zamjenika Vladimira Škvorca, sjednici su nazočili županijska vijećnica Kristina Rafaj, predsjednica Savjeta mladih Općine Ana Ptić te članovi MO Slani Potok – Brezje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Od 12:45 sati autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice otvorena je za sav promet.   Zbog olujnog vjetra za sve skupine vozila zatvorene su: -autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak je Gračaca, Kar...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program