Prethodni članak
Sljedeći članak

Smrtno stradao putnik na traktoru; objavljeni detalji nesreće u kojoj je poginuo 24-godišnji motociklist

Nesreće su se dogodile jučer, u nedjelju 14. listopada


Jučer, 14. listopada, oko 17.05 sati, došlo je do prometne nesreće u Tugonici u kojoj su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede, a jedna je osoba smrtno stradala. Do prometne nesreće došlo je na način što je 24-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući motociklom bez položenog ispita „A“ kategorije, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom, kojom priliko je pao na kolnik i u klizanju po kolniku prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera te tijelom udario u osobno vozilo kojim je upravljao 61-godišnji hrvatski državljanin. Motocikl je sletio nakon udara na travnatu površinu gdje se zapalio, izvijestila je PU krapinsko-zagorska.

U prometnoj nesreći vozač osobnog vozila i putnica u vozilu 53-godišnja hrvatska državljanka zadobili su lakše tjelesne ozlijede, a vozač motocikla smrtno je stradao. Mrtvo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu.

Jučer, 14. listopada, oko 19.35 sati, došlo je do prometne nesreće u Gori Veterničkoj u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Na kolniku nerazvrstane ceste u Gori Veterničkoj, 63-godišnji hrvatski državljanin upravljao je neregistriranim poljoprivrednim traktorom bez položenog vozačkog ispita sa 1.04 g/kg alkohola u organizmu, a na hidrauličnoj poluzi na stražnjem dijelu traktora prevozio je 65-godišnjeg hrvatskog državljanina. Na raskrižju sa državnom cestom, vozač traktora vršio je skretanje, prilikom čega je putnik sa traktora pao na kolnik te od zadobivenih ozlijede na mjestu preminuo. Mrtvo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook