Prethodni članak
Sljedeći članak

Predsjednik Republike Hrvatske, Ivo Josipović u radnom posjetu Zagorju

Predsjednik Republike Hrvatske, Prof.dr.sc. Ivo Josipović, 15. siječnja (subota), službeno će posjetit Krapinsko-zagorsk


Predsjednik Republike Hrvatske, Prof.dr.sc. Ivo Josipović, 15. siječnja (subota), službeno će posjetit Krapinsko-zagorsku županiju, a gdje će njegov domaćin biti krapinsko-zagorski župan, mr.sc. Siniša Hajdaš Dončić.

Tijekom boravka u našoj županiji Predsjednik će, redom, posjetiti Zabok, Oroslavje, Sveti Križ Začretje, Krapinu i Jesenje.

Predsjednik će u Krapinsko-zagorsku županiju stići u prijepodnevnim satima, a prema zasad utvrđenom programu posjete, biti će to u 10 sati kada će se družiti s građanima u zabočkom City Caffe-u. Nakon Zaboka će se uputiti u Oroslavje, u renomiranu tvrtku Bulgari-Filati gdje će nakon sastanka s predstavnicima Uprave i talijanskim vlasnikom iz grupacije Aquafil, obići proizvodne pogone te se susresti sa radnicima.

Predsjednika će župan upoznati i s problemom izgradnje Brze ceste Mokrice-Zlatar Bistrica-Marija Bistrica, sa spojem na Konjščinu i Breznički Hum, a čija izgradnja, nažalost, još uvijek stoji i to na početku dionice, nedaleko izlaza Zabok autoceste Zagreb-Macelj.

Nakon obilaska gradilišta Brze ceste župan će Predsjednika upoznati s visokotehnološkom turističkom kartom osnaženom tehnologijom QR kodova, a koju će zajedno i predstaviti na OMV odmorištu u Svetom Križu Začretje.

Na poziv Županijske udruge uzgajivača konja, Predsjednik će sudjelovati i u radu Skupštine, a koja se održava u Krapini, a nakon čega će se uputiti u Jesenje gdje će svečano otvoriti školsku sportsku dvoranu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook