Prethodni članak
Sljedeći članak

Maloljetnik se mopedom zabio u automobil

U subotu, oko 19.15 sati u mjestu Mali Tabor, kod Huma na Sutli, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zad


U subotu, oko 19.15 sati u mjestu Mali Tabor, kod Huma na Sutli, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Prometna nesreća dogodila se na način što maloljetnik rođen (1994.) godine upravljajući neregistriranim mopedom iz smjera Prišlina u smjeru Harine Zlake, prije stjecanja prava na upravljanje i bez zaštitne kacige vozilo u kretanju nije držao što bliže desnom rubu kolnika.

Tom prilikom je na nizbrdici u nepreglednom zavoju mopedom prešao na dio kolnika koji je namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera, gdje je iz suprotnog smjera naišao osobni automobil, kojim je upravljao 63 - godišnji hrvatski državljanin, te je došlo do sudara dvaju vozila.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač mopeda koji je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Dječju bolnicu u Zagreb, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook