Prethodni članak
Sljedeći članak

Pijan napao majku, pa ga mlađi brat teško premlatio

Alkohol je obično prvi na listi uzroka za obiteljsko nasilje, pa je još jedan takav slučaj zabilježen u Zagorju. Dvadese


Alkohol je obično prvi na listi uzroka za obiteljsko nasilje, pa je još jedan takav slučaj zabilježen u Zagorju. Dvadesetpetogodišnjeg Milana Mlinarića (25) iz Švaljkovca, pokraj Svetog Križa Začretja u nedjelju je navečer premlatio pet godina mlađi brat Ivica (20), nakon što je Milan napao njihovu majku Štefaniju (47).

Nije ni čudno da je stariji brat u tom obračunu izvukao »deblji kraj«, jer je Milan bio poprilično pijan i izmjereno mu je 2,52)promila alkohola u krvi, a brat ga je izudarao šakama i pritom ga teško ozlijedio. Stariji je brat hitno prevezen u zabočku Opću bolnicu nakon čega je prebačen u KB Dubrava u Zagrebu.

Sukob je počeo tako što je pijani Milan uhvatio majku Štefaniju za kosu i htio ju je tući, u čemu ga je pokušao spriječiti Ivica. No, Milan je potom nasrnuo i na brata koji ga je teško izmlatio. Protiv braće Mlinarić policija je već podnijela optužni prijedlog za narušavanje javnog reda i mira i nasilničko ponašanje u obitelji, a Ivica je kazneno prijavljen i za teško tjelesno ozljeđivanje brata.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook