Prethodni članak
Sljedeći članak

Održana treća sjednica Antikorupcijskog povjerenstva Krapinsko-zagorske županije

I nadalje se pozivaju zainteresirani građani s područja Krapinsko-zagorske županije da se u slučaju potrebe za dodatnim informacijama o ovoj problematici, kao i neposrednim prijavama, prigovorima, očitovanjima, mišljenjima, tumačenjima i sl., jave

  • foto: arhiva

    foto: arhiva


Krajem svibnja je održana 3. sjednica Antikorupcijskog povjerenstva Krapinsko-zagorske županije.           

 Članovi i članica Povjerenstva, između ostaloga, upoznati su s okončanim savjetovanjem sa zainteresiranom javnošću  o Nacrtu prijedloga Akcijskog plana suzbijanja korupcije u Krapinsko-zagorskoj županiji za razdoblje od 2018. do 2021. godine. Kako u razdoblju savjetovanja nije pristiglo prijedloga i primjedbi, Prijedlog Akcijskog plana uputit će se Županijskoj skupštini Krapinsko-zagorske županije na usvajanje. Povjerenstvo je na sjednici  razmatralo i zaprimljeno očitovanje Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice na Prigovor o izboru kandidata za voditelja Odsjeka prehrane i ugostiteljstva u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice. Nakon razmatranja zaprimljene dokumentacije, Povjerenstvo je zaključilo kako u natječajnom postupku nije došlo do proceduralnih nepravilnosti, slijedom čega nije postojala osnova za daljnje postupanje.

I nadalje se pozivaju  zainteresirani građani s područja Krapinsko-zagorske županije da se u slučaju potrebe za dodatnim informacijama o ovoj problematici, kao i neposrednim prijavama, prigovorima, očitovanjima, mišljenjima, tumačenjima i sl.,  jave predsjedniku Stjepanu Ranogajcu, na broj 098/813-140; mail: [email protected] i [email protected], ili ostalim članovima i članici Antikorupcijskog povjerenstva (kontakt podaci nalaze se na službenim stranicama Krapinsko-zagorske županije www.kzz.hr), stoji u priopćenju Antikorupcijskog povjerenstva Krapinsko-zagorske županije.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook