Prethodni članak
Sljedeći članak

Očekuje nas poskupljenje vode

Na održanoj godišnjoj skupštini Zagorskog vodovoda, osim što je prihvaćeno godišnje izvješće o pozitivnim financijskim r


Na održanoj godišnjoj skupštini Zagorskog vodovoda, osim što je prihvaćeno godišnje izvješće o pozitivnim financijskim rezultatima poslovanja poduzeća za 2005. godinu, na prijedlogu dnevnog reda bila je i odluka o izmjeni Društvenog ugovora, što znači dopunu registracije poduzeća.

Time će Zagorski vodovod, dosada poduzeće za distribuciju vode za piće, zbog potreba da se jedinstveno organizira sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda, biti doregistriran i za djelatnost odvodnje i pročišćavanje otpadnih voda. Razrada ustroja takvog odjela u poduzeću trajat će do jeseni.

Osim toga, na skupštini se raspravljalo i o skorom povećanju cijena vode, s obzirom da je u prošloj godini zabilježen porast zavisnih troškova distribucije u negativnom trendu za 9 posto, a ni u posljednje dvije godine nije mijenjana ni cijena vode.

Preuranjeno je reći za koliko će poskupjeti voda, jer je potrebno analitički pripremati cijene što će biti dovršeno do jeseni, rekao je direktor Zagorskog vodovoda Željko Hren.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook