Prethodni članak
Sljedeći članak

Koncert povodom 10 godina STUB-KLUB-a

Nakon kreativne glinamol radionice samih članova, izrade javnog panoa te malog renoviranja prostorija u Topličkoj 5, u K


Nakon kreativne glinamol radionice samih članova, izrade javnog panoa te malog renoviranja prostorija u Topličkoj 5, u Klubu mladih Donja Stubica kreću s novim projektima.


Otvorena je izložba ljetnih razglednica sakupljenih (poslanih na mnoge njihove adrese) zadnjih godina. Na dva panoa od razglednica je napravljena šaljiva priča, polustrip i od srca ćete se nasmijati (dođete li do Kluba, svakim danom, iza 19 sati) prateći Vir-tualno ljetovanje koje bi vas moglo zadesiti uz kondome, magarca, praščića, majmune, vikendicu na Viru, uz svaku koja ima svoj faktor , pašku čipku umjesto badića...

Autori izložbe Željka Brlet, Božica i Zvonimir Babić na još 6 panoa priredili su nekoliko tematskih grupa razglednica: Na lijepom plavom Jadranu (uz šaljive napomene o zalutalim Mađarima i Česima), Odmor za oči , Stranci , a na čak dva panoa je Vječni grad - Rim. Pregledavanje ukupno 103 razglednice zabavit će vas te podsjetiti - uh, kamo li sam samo stavio svoje razglednice od prošlih godina, ili - zašto dobijamo sve manje razlednica, a sve više sms-ova. Arhivirate li i njih?

STUB-KLUB -Klub mladih Donja Stubica slavi 10 godina postojanja velikim open air koncertom Rock odiseja u Stubici 2006 u subotu, 23.rujna od 19 sati, u Sportskom parku Donja Stubica. Suorganizator je zabočka udruga Mraz, a glavni program je revijalna smotra ansambala i KUD-ova : NEZBIT (Zabok), NAUTILUS (Zagreb), GIVE THEM TO HEAR (Stubičke Toplice), UNCONSCIEUS (Donja Stubica) i DARK PROPHECY (Pregrada).

Pokrovitelji ove proslave su Grad Donja Stubica, Krapinsko-zagorska županija i Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, dok su medijski pokrovitelji Radio Stubica te www.zbrdazdola.com. Kao što bi rekao predsjednik udruge Zvonimir Babić - očekuje nas - Rock i veselje , pogotovo za one koji u istu subotu neće biti na oroslavskom Hipodromu uz Škoru!

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook