Prethodni članak
Sljedeći članak

Iva Gorički nova je predsjednica Foruma mladih SDP-a

U subotu, 21. ožujka 2015. izabrano je novo vodstvo Foruma mladih SDP-a Bedekovčina...


U subotu, 21. ožujka 2015. izabrano je novo vodstvo Foruma mladih SDP-a Bedekovčina. Na četvrtoj Izbornoj Konvenciji  predstavljen je rad  forumašica i forumaša u razdoblju od posljednje Konvencije, te su doneseni novi Pravilnik o ustrojstvu i Smjernice rada za naredno razdoblje.

Mlade socijaldemokrate iz Bedekovčine u naredne dvije godine predstavljat će predsjednica Iva Gorički i  potpredsjednici Silvestar Rod i Filip Končić, a  po završetku Konvencije održana je sjednica Općinskog odbora FM SDP Bedekovčina na kojem je za tajnicu općinske organizacije izabrana Sanja Jakuš.

Izboru novog vodstva prisustvovali su i brojni gosti, predsjednica FM SDP KZŽ Agata Cvitić, tajnica FM SDP KZŽ Veronika Kolman i izaslanstva općinskih i gradskih organizacija Foruma mladih diljem županije.

Nova predsjednica Iva Gorički prezentirala je program rada FM SDP Bedekovčina u naredne dvije godine:

"Poseban naglasak naših aktivnosti bit će na području politika za mlade u cilju ostvarivanja pretpostavki za njihovo sudjelovanje i poboljšanje kvalitete života mladih kako u našoj općini, tako i šire. Veoma je važno mladima ukazati na činjenicu da je njihov doprinos uvažavan, ali i nužan za napredak društva. U tom kontekstu cilj nam je potaknuti mlade da nam se pridruže u razvijanju i jačanju socijaldemokracije, odnosno u ostvarivanju društva na načelima slobode, jednakopravnosti i solidarnosti. Kroz implementaciju spomenutih ciljeva i ideja, te suradnju s drugim socijaldemokratskim organizacijama i udrugama na svim razinama pružat ćemo podršku i doprinos daljnjem razvijanju i jačanju SDP-a.''

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook