Prethodni članak
Sljedeći članak

Osnovana Županijska organizacija Reformista KZŽ

Za predsjednika je izabran Žarko Miholić, načelnik Općine Zlatar Bistrica, za potpredsjednika Dražen Kralj, dosadašnji povjerenik za KZŽ, a za tajnicu Marija Horvat


Sinoć je u Domu kulture u Zlatar Bistrici održana osnivačka skupština Županijske organizacije Narodne stranke – Reformisti Krapinsko – zagorske županije na kojoj je izabrano vodstvo.

Predsjednik zagorskih reformista Žarko Miholić , načelnik Zlatar Bistrice i umirovljeni pukovnik HV-a u HNS-u je proveo 25 godina. – Napustio sam HNS i ušao u Reformiste jer politika i smjer HNS-a više nisu bili moje političko razmišljanje i smatram da ne mogu doprinijeti razvoju hrvatske države. Alternativa su Reformisti koji će nakon parlamentarnih izbora postati važan čimbenik na političkoj sceni – rekao je Miholić.

Podršku Miholiću dao i šef stranke Radimir Čačić koji će Miholića predložiti u Predsjedništvo stranke. – U 3. izbornoj jedinici očekujemo tri zastupnika i bez njih neće biti moguće formiranje nove Vlade. Ta će tri zastupnika 'štititi' leđa ovoj regiji – poručio je Čačić.

U Predsjedništvo stranke ušli su Danica Hursa, Ljubica Jembrih, Suzana Žunić, Zoran Klemen i Davor Kljak.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook