Prethodni članak
Sljedeći članak

IGRAJ MOJA HRVATSKA: Neki Zagorci u Moskvi, neki se spremaju na trgove, a svi su srcem uz Vatrene

Finalna utakmica Svjetskog prvenstva počinje u 17 sati

  • Zagorci u Moskvi sa Stjepanom Merkašem Krojfom

    Zagorci u Moskvi sa Stjepanom Merkašem Krojfom


Trgovine se zatvaraju ranije, odgađaju se koncerti i mise, navijački rekviziti su rasprodani, a glavna tema je samo jedna - Hrvatska danas igra finale Svjetskog prvenstva. Nakon odličnih utakmica u dosadašnjem dijelu prvenstva gotovo nitko nema dvojbe - Hrvatska bez problema može dobiti i Francusku. 

Utakmica započinje u 17 sati, no uzbuđenje traje još od pobjede protiv Engleske. Zagorski su navijači potegnuli i put Moskve gdje željno iščekuju utakmicu, a društvo im je pravio i predsjednik Nogometnog saveza KZŽ Stjepan Merkaš Krojf. Družili su se i sa članovima stožera naše preprezentacije, a iz Rusije poručuju da je atmosfera odlična i da će Hrvatska danas, jasno, postati prvak svijeta.

Zagorci u Moskvi sa članovima stožera HNS - a

Neki su odlučili navijati na središnjem zagrebačkom trgu gdje se očekuje više tisuća posjetielja. Poslali su nam i oni svoju fotografiju. Kažu, Zagrebom se od ranog jutra ori pjesma, a gotovo svaki je kutak u kockicama.

Zagorski navijači pratit će tekmu i na zagrebačkom trgu

Nekolicina Zabočana odlučila je danas ujutro formirati auto povorku. Odjeveni u kockaste majice trubili su Zabokom, a novu su rundu povorke najavili za 15 sati. Krenut će od zabočkog vrtića, a pozivaju sve da im se pridruže.

Autopovorka u Zaboku ponavlja se i u 15 sati

A na zlatarskom OPG - u Jjae i kokice su odlučile da su kockice IN. 

OPG JJAE - i koke navijaju za Hrvatsku

Tvrtka Belina iz Krapinskih Toplica odlučila je pak, u čast Vatrenima, i svoju zgradu "obući" u kockice. 

Tvrtka Belina iz Krapinskih Toplica okitila se u kockice

Zagorje Brass Quintet počastio nas je izvedbom jedne navijačke pjesme.

A da Vatreni imaju potporu u dalekoj Australiji, točnije Melbourneu, ali i Singapuru, pokazuju nam ove dvije slike koje su nam ustupili naši vjerni čitatelji.

Ne zaboravite da će se na trgovima u Zaboku i Krapini organizirano pratiti gledanje utakmice pa dođite u čim većem broju. Ne brinite, kiša će prestati, a Hrvatska će pobjediti. Ajmo Vatreni!

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook