Prethodni članak
Sljedeći članak

Europski mozaik: Predstavljeni Programi Unije

Nastavljajući ciklus radionica „Europski mozaik“ , jučer su ukratko predstavljeni Programi Unije, uključujući primjere iz prakse s našeg područja.


Nastavljajući ciklus radionica „Europski mozaik“ , jučer su  ukratko predstavljeni Programi Unije, uključujući primjere iz prakse s našeg područja.

Tako su, među ostalim,  sudionici upoznati s osnovnim smjernicama programa PROGRESS uz kratko predstavljanje provedenog projekta „Promoviranje zapošljavanja mladih“, dok je predstavljanje programa CIP ilustrirano primjerom projekta „eEnviper“ koji se trenutno provodi na području naše županije.

Bilo riječi i o tijelima zaduženim za koordinaciju, kao i izvršnim tijelima za provedbu pojedinih programa u Republici Hrvatskoj, a osim teme vezane uz snagu partnerstva – što je jedna od važnih komponenti svih programa – najavljeno je i novo razdoblje 2014-2020 u kojem će se neki programi spojiti, poput Kreativne Europe,programa Erasmus + te programa Horizon 2020.

Detaljnije predstavljanje pojedinačnih programa na rasporedu je tijekom narednih tjedana, o čemu zainteresirani više informacija mogu naći na stranici Zagorske razvojne agencije.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook