Prethodni članak
Sljedeći članak

Danas počinje manifestacija ‘Kad se naše ruke slože’

Društvo Naša djeca Zlatar Bistrica pod pokroviteljstvom načelnika Općine Žarka Miholića organizira dobrotvorni koncert „Kad se naše ruke slože 2016“, koji će se održati od 26. do 28. kolovoza pod šatorom kod zlatarbistričkog dječjeg vrtića


Danas od 17 do 19 sati održat će se dječja radionica izrade licitara, a u večernjem program nastupit će TS O.S.D.S. Sutra od 17 do 19 sati u planu je također dječja radionica, a u 18 sati otvoreni trening Zlatarbistričkih mažoretkinja. U večernjem program posjetitelje će zabavljati Optimisti Zagorja.

U nedjelju 29. kolovoza u 17.30 sati nastupit će Zlatarbistričke mažoretkinje i njihovi gošće, Bedekovčanske mažoretkinje, Mačanske mažoretkinje ‘Alina’ i Začretske mažoretkinje. U večernjem programu nastupit će Mejaši, Kumovi, Barabe, Tarapana band, Pirati, boss band, Klapa Purga, fakini, Helena Hubak, Juraj Galina, Fiškali, Elita, Mystic & DJ Drazz te Šarmeri. Voditeljica će biti Petra Ljubek.

Posjetitelji će moći uživati u bogatoj ugostiteljskoj ponudi, lunaparku te okušati sreću u tomboli. Ulaz je besplatan, a prihodi od konzumacije i  kupnje tombole namijenjeni su akcijama Društva Naša djeca Zlatar Bistrica. (sp)

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook