Prethodni članak
Sljedeći članak

ČUDNA KOALICIJA: Zagorska HSP-ovka Plenkovića nazvala 'partizanskim skotom'

„Pa da!! Plenki… Sin JNA lekarke… Pravi partizanski skot!!“, komentirala je Marija Kranjc, nakon čega su svi dotadašnji komentatori prekinuli raspravu.


Zagorski HSP-AS potpisao je predizbornu koaliciju sa zagorskim HDZ-om i podržao Dragutina Ranogajca kao zajedničkog nestranačkog kandidata za krapinsko-zagorskog župana. No, pojedinci ipak, očito, nisu zadovoljni takvom koalicijom, što se itekako vidi na komentarima na društvenim mrežama.

Naime, predsjednik Županijske organizacije HSP - AS Krapinsko – zagorske županije Stjepan Ranogajec objavio je jučer fotografiju članka u Zagorskom listu o njegovoj izjavi kako se nad Krapinsko – zagorskom županijom nadvila 'udbaška hobotnica' koja je, prema njegovim riječima, 'najjača u Zaboku'.

Obzirom da je riječ o temi koja je bila aktualna proteklog tjedna, u komentarima ispod njegove objave nisu se razvile neke naročite velike rasprave o toj temi, no jedan od komentara izazvao je nekoliko poziva u našu redakciju.

Naime, nekadašnja nositeljica HSP-ove liste za vijeće Mjesnog odbora Krušljevo Selo u Gradu Oroslavje, Marija Kranjc, koja Stjepana Ranogajca u komentarima naziva 'predsjedniče', što najvjerojatnije znači da je zajedno s njim svojevremeno prešla u HSP – AS, složila se s jednim komentatorom koji je ustvrdio „HDZ je udba“ i tada napala Andreja Plenkovića.

„Pa da!! Plenki… Sin JNA lekarke… Pravi partizanski skot!!“, komentirala je Marija Kranjc, nakon čega su svi dotadašnji komentatori prekinuli raspravu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook