Prethodni članak
Sljedeći članak

U Zaboku je održana redovna Godišnja skupština Nogometnog saveza KZŽ


U prostorijama NK Mladost Zabok u SRC Zaseka u Zaboku održana je redovna Godišnja skupština Nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije. Prisustvovalo joj je 27 od mogućih 34 zastupnika. Pred sam početak Skupštine sve prisutne je pozdravio predsjednik NS KZŽ, Stjepan Merkaš-Krojf.

Proračun NS KZŽ za 2024. godinu bit će 107.490,00 eura. Iz proračuna će NS KZŽ uprihodovati 23.800,00 eura, od članarina 37.490,00 eura, od djelatnosti (registracije, licence, izrada iskaznica, kazne) 18.700,00 eura, a od ostalih prihoda 27,500,00 eura, od čega 22.500,00 eura otpada na donacije HNS-a. Od prihoda će se 38.190,00 eura utrošiti na unapređenje i razvoj nogomet.

Što se tiče Plana rada tu su primarni održavanje i organizacija prvenstva, kupa i dvoranskih natjecanja, Stručno selektivni program, izobrazba nogometnih trenera, sudaca i nogometnih djelatnika.

Predsjednik NS KZŽ, Stjepan Merkaš-Krojf, naznačio je da se on i njegovi suradnici zalažu da se što više novaca iz proračuna kanalizira u klubove.

Financijsko izvješće i Izvješće o radu jednoglasno su prihvaćeni od strane skupštinara.

Tajnik NS KZŽ, Juraj Sirovec, posjetio je predstavnike klubova da se mijenjaju fotografije i iskaznice u svim kategorijama i da će ih biti potrebno unijeti u Comet sustav. Nove iskaznice će biti modernije. Sirovec je isto tako podsjetio da 27.12. počinje 23. Dvoranski turnir mladeži koji će se održati u Zlatar Bistrici, Bedekovčini i Zaboku, dok prijave za Zimski kup seniora i veterana traju do 30. prosinca.

Poseban gost Skupštine bio je viši savjetnik predsjednika HNS-a, Zorislav Srebrić. On je u svom upečatljivom govoru pohvalio rad NS KZŽ i prenio pozdrave predsjednika HNS-a Marijana Kustića.

Po završetku Skupštine priređen je bogati domjenak u restoranu Zaboky, a domaćini su bili Stjepan Merkaš-Krojf i Teodor Švaljek.

Još članaka iz "Sport"

Facebook