Prethodni članak
Sljedeći članak

Treća pobjeda za Toplice 2

Odbojka, 4. HOL sjever, 3. kolo: skupina A: Toplice 2 – Kaštel 4 3:0; Bedex 3 – Ivanec 4 0:3; skupina B: Toplice 3 – Plavi 3 2:3


Odigrano je i 3. kolo u 4. HOL sjever u skupinama A i B. U skupini nastupaju dvije zagorske ekipe. Toplice 2 su dočekale Kaštel 4 i stigle do uvjerljive pobjede. Prvi set bio je najuvjerljiviji, a domaće su ga odbojkašice dobile sa 25:8. Iako su gošće u naredna dva seta osvojile više bodova, i dale je to bilo sigurno i uvjerljivo. Drugi set završio je 25:13, a treći 25:15. Za Toplice 2 igrale su: Eva Barić, Matea Popović, Vievienne Reister, Josipa Marković, Marija Šturman, Lana Horvatiček (kap.), Tea Đurek, Petra Malečić, Patricija Androić i Ines Đurđan; trener Robert Halapir. Toplice 2 imaju sve tri pobjede do sada.

Toplice 2

Bedex 3 je pak dočekao Ivanec 4. Gošće su bile prejake i slavile su sa 3:0. Prvi set je trajao najkraće a Ivanec 4 ga je dobio sa 25:10. Domaće odbojkašice, koje u ovoj ligi ove sezone skupljaju iskustvo, u drugom su setu osvojile 13, a u trećem 16 bodova, pa tako ostaju na jednoj pobjedi u prva tri kola. Za Bedex 3 igrale su: Gabrijela Brestovečki, Mia Herceg, Marta Lež (kap.), Helena Vučković, Tia Glumpak, Iva Meštrović, Karla Ptičar, Paula Babić, Maja Meštrović; trenerica Marija Srebak. 4. kolo donosi zagorski derbi Toplice 2 – Bedex 3.

Bedex 3

U skupini B natječu se Toplice 3, koje su u ovom kolu dočekale ekipu Plavi 3. Bila je to utakmica puna preokreta. Gošće su dobile prvi set sa 25:21, no nakon toga Toplice 3 se vračaju i sa 25:23 i 25:15 dobivaju sljedeća dva seta i one prelaze u vodstvo. No, tada slijedi još jedan preokret i gošće sa 25:15 dobivaju četvrti set, da bi u petom slavile sa 15:12. Za Toplice 3 su nastupile: Ema Markuš, Marta Šoštarko, Lana Šuper, Gabi Pavrlišak, Ana Siročić, Mia Vrančić (kap.) Viktorija Reister, Nea Herceg, Magdalena Korade; trener: Dario Zagvozda. U 4. kolu Toplice 3 dočekuju Kitro Varaždin 5.

Toplice 3

Još članaka iz "Sport"

Facebook