Prethodni članak
Sljedeći članak

Hajdinjak hat-trickom prekinuo niz Gaja

12. kolo III. NL-centar, Maksimir - GAJ MAČE 3:0


Lijepa serija niza bez poraza Gaja je zaustavljena. U utakmici 12. kolo Maksimir je bio bolji od Gaja rezultatom 3:0. Junak utakmice bio je mladi Bruno Hajdinjak koji je postigao sva tri pogotka za domaće i donio im tri boda kojima su se probili na drugo, dok je Gaj pao na treće mjesto.

Gaj je dobro otvorio. Prvo je u 8. minuti opasno prijetio Deak s lijeve, a potom i Brlečić u 23. s desne strane, no oba su ta udarca završila tik uz samu vratnicu. Domaći su poveli u 34. minuti. Krznar je odličnom dubinskom loptom pronašao Hajdinjaka koji izlazi sam pred Babića i zabija za 1:0. Osam minuta kasnije gotovo preslika prvog pogotka. Ponovno je asistent Krznar, a egzekutor Hajdninjak za 2:0, a s tim se rezultatom i otišlo na odmor.

Raspoloženi Hajdninjak ima čiste "zicere" u 47. i 49. minuti, no hat-trick je još malo počekao. Dogodio se u 56. minuti kada je nakon ubačaja s desne strane mladi napadač domaćih postigao svoj treći zgoditak za konačnih 3:0. I nakon toga domaći su bolja momčad, u 5-6 navrata Gaj je spašavao vratar Babić. S druge strane bilježimo promašaj Šabana s pet metara u 67. minuti, a deset minuta kasnije Šoštarić je pogodio vratnicu.

MAKSIMIR - GAJ MAČE 3:0

ZAGREB: igralište Oboj, GLEDATELJA: 50,  SUCI: Crnojević, Rožanković i Grgurić.

STRIJELAC: 1:0 Hajdinjak 34', 2:0 Hajdinjak 42', 3:0 Hajdinjak 56'

MAKSIMIR: Išek, Katona, Kondres, Štefić (62' Hodak), Mamić (79' Ivković), Hajdinjak (72' Bačkov), Pejić (79' Lučić), Večerić, Glavinić (62' Durbić), Novak, Krznar. TRENER: Zoran Santrač

GAJ MAČE: Babić, Tepšić (46' Šoštarić), Postonjski, Sambol (82' Sedak), Brlečić (46' Mazalović), Haramustek, Šaban (79' Dačnik-Kovačić), Aščić, Deak, Kovač, Kovačić (46' Komorski). TRENER: Marijan Glavica

Još članaka iz "Sport"

Facebook