Prethodni članak
Sljedeći članak

Terme Aquae Vivae domaćin vaganja i sučeljavanje pred MMA spektakl u Krapini

U ugodnom okruženju Terma Aquaevivae u Krapinskim Toplicama održano je vaganje i sučeljavanje boraca koji će se večeras u Krapini boriti na MMA spektaklu pod okriljem najveće japanske MMA organizacije Pancrase.


Promotor ove organizacije za Hrvatsku je legendarni Branko Cikatić, koji je i sam bio prisutan u sučeljavanju i vaganju, a povjerenje za organizaciju ovog eventa dao je UFK Novi Zagreb, na čelu s vrsnim operativcima Sašom Zorićem i Tomislavom Novoselom. Cikatić je u svom kratkom izlganju hvalio ovaj dvojac, a osobito Tomislava Novosela, u kojeg ima bezgranično povjerenje. Najavljanjo je i organizranje ovakvih eventa i u ostalim hrvatskim gradovima, ali isto tako i novi event u Krapini, ako se ovaj prvi pokaže uspješnim.


U atraktivno uređenom atriju Terma Aquaevivae okupilo se deset boraca i pedestak znatiželjnika. Prvi su na vaganje i sučejavanje izašli Pavel Iveta i Borna Sabljić koji će u oko 20 sati otvoriti event prvom uvodnom borbom. Nakon njih to su učinili i Velimir Rašić i Veldin Rizvanović, koji će se boriti u turniru kategorije do 70 kg, jedne od dvije kategorije koji vode na završnicu u Japan.


Drugi par te kategorije biti će Matija Blažičević i Petar Šarac. Blažičević je u event ušao u posljednji trenutak, nakon što je zbog ozljede morao odustati Marko Burušić. Blažičević je imao 300 grama više na više na vagi, no team Petra Šarca nije stvarao probleme i pristao je na borbu.

Radman uspješno skinuo kile

U kategoriji do 77 kg snage će odmjeriti Anto Radman i Ivan Mišerić u prvom polufinalu, te Andreo Kolić i Luka Knežević u drugom polufinalu. Problema s vagom imao je Radman, koji je bio tri kile pretežak, no zvijezda eventa uspjela je sauna odjelom skinuti kile kroz nekoliko sati i predvodit će elitu na MMA spektaklu u Krapini. To je zapravo i najvažnija vijest sa vaganja i sučeljavanja.
Podsjetimo večerašnji spektakl u Krapini počinje u 20 sati. Ulaznice su 40 kuna za tribinu, dok VIP parter stoji 90 kuna. Vrata dvorane srednje škole u Krapini bit će otvorena već u 18 sati. Gledatelji će moći vidjeti čak 16 različitih boraca u 10 borbi.

FIGHT CARD
1. Pavel Iveta - Borna Sabljić (uvodna borba)
2. Velimir Rašić - Veldin Rizvanović (turnir 4, 70 kg)
3. Anto Radman - Ivan Mišerić (turnir 4, 77 kg)
4. Matija Blažičević - Petar Šarac (turnir 4, 70 kg)
5. Andreo Kolić - Luka Knežević (turnir 4, 77 kg)
PAUZA 15 minuta uz plesačice
6. Stipe Brčić - Dritano Hajrizi
7. Đani Barbir - Marko Burec
8. Anđelko Kitić - Marko Delić
9. FINAL TURNIR 4, 70 kg
10. FINAL TURNIR 4, 77 kg

Još članaka iz "Sport"

Facebook