Prethodni članak
Sljedeći članak

Sutra u Zaboku veliki derbi Mladost Zabok-Ravnice: ‘Dat ćemo sve od sebe za pobjedu’


Sutra u 10 sati u okviru 12. kolu IV. NL-središte Zagreb skupina A snage će u derbiju odmjeriti Mladost Zabok i Ravnice. Utakmica je to koja plijenu punu pažnju. Mladost Zabok druga je na ljestvici s 24 boda, a Ravnice su vodeće s 25 bodova i jedina su momčad koja do sada nije doživjela poraz. Uz ove dvije momčadi i Golubovec svakako trebamo tražiti jesenskog prvaka ove lige.

Zabočani su nakon sjajnog niza upali u malu krizu, pa su tako u 9. kolu pretrpjeli prvi i jedini poraz od Španskog, a u prošlom su kolu na gostovanju kod Zagreba uzeli bod. U posljednje dvije utakmice najefikasnija momčad lige s 33 gola nije postigla pogodak. S druge strane Ravnice u derbi ulaze pobjedom protiv Blata od 2:0. Odlično je to posložena momčad u kojoj su svakako najopasniji Ivan Abramović i Filip Rihtar.

Trener Bartolić će na raspolaganju imati sve igrače i sigurno je da će oni učiniti sve da se vrate natrag na vrh.

-Dat ćemo sve od sebe za pobjedu u velikom derbiju protiv trenutno vodeće momčadi lige. Nije tajna da mi težimo prvom mjestu i naslovu prvaka na kraju sezone. Pozivam sve gledatelje da nam daju podršku na putu prema pobjedi-riječi su trenera Mladosti, Drage Bartolića.

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook