Prethodni članak
Sljedeći članak

Prijavite se na subotnju rekreativnu biciklističku utrku u Zlataru

Sudionici ''Lastinih puteva'' moći će se odlučiti između dviju duljina staze, kako za trkačku (6,1 i 10,5 km) tako i za biciklističku utrku (10,4 i 20,8 km).


Biciklistički klub Lastavica iz Zlatara organizirara rekreativnu utrku u subotu, 24.9. na svojoj stazi na brdu Puljek iznad Zlatara. U sklopu Dana kajkavske riječi Lastavice pozivaju sve trkače i bicikliste da posjete njihovu stazu na kojoj se inače redovno okupljaju srijedom u predvečernjim satima.

Sudionici ''Lastinih puteva'' moći će se odlučiti između dviju duljina staze, kako za trkačku (6,1 i 10,5 km) tako i za biciklističku utrku (10,4 i 20,8 km). Start traila je u 10 sati, a start MTB-a u 11 sati. Okupljanje i podjela startnih brojeva će se odvijati u OPG-u Posarić koji se nalazi u neposrednoj blizini starta utrke (A. Starčevića 26, u koju se skreće iz Sajmišne ulice).

Ondje će se proglasiti i pobjednici svih natjecanja i podijeliti nagrade, a svi sudionici će se okrijepiti uz hranu i piće te dobru pajdašku atmosferu. ''Lastini putevi'' se inače boduju i za ukupan poredak u Zagorje MTB & Trail ligi koju organiziraju S.R.U.Z. iz Zaboka, KASK iz Krapine i BK Lastavica iz Zlatara.

Natjecatelji se mogu prijaviti za sudjelovanje na ''Lastinim putevima'' na stranicama kluba: www.bk-lastavica.hr gdje je potrebno ispuniti obrazac za prijavu. Sudeći prema dosad prijavljenim natjecateljima, utrka je već poprimila međunarodni karakter pa se pozivaju i svi domaći sportaši da podrže ovaj događaj. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook