Prethodni članak
Sljedeći članak

Marija Bistrica na dočeku pozdravila nanbudo junake

Nanbudo klub Marija Bistrica organizirao je u nedjelju 31. srpnja doček hrvatske Nanbudo reprezentacije, koja se sa Svjetskog prvenstva u Španjolskoj vratila sa 17 medalja


Doček reprezentacije u kojoj su 4 člana Nanbudo kluba Marija Bistrica osvojila čak 10 medalja, organiziran je najprije u Bluesun hotelu Kaj, gdje je održana i press konferencija, a nanbudo borce su pozdravili načelnik Općine Marija Bistrica Josip Milički i predsjednica Skupštine KZŽ-e Vlasta Hubicki. Nakon toga svečani doček uz nastup TS Tamburaši godine nastavljen je na središnjem bistričkom Trgu, gdje se mogla kušati i velika torta koju su u Bluesun hotelu Kaj pripremili za ovu prigodu.


Od osam reprezentativaca iz tri kluba (uz Mariju Bistricu tri su člana Nanbudo kluba Sunce Zagreb i jedan iz Nanbudo kluba Slavonija Okučani), u Mariji Bistrici navijači su imali priliku pozdraviti njih sedam. Josip Crnković je sa trenerom Zlatko Redžićem slavio u Okučanima, a ostatak reprezentacije predvođen trenerom Brankom Užarevićem je ostao u Zagrebu. Uz bistričke nanbudo borce, Petra Jakopca, Marka Ležaića, Doru Brlek i Doris Babić, tu su bili i Natko Lugarić, Dorotea Sremec i Zrinka Samac iz Nanbudo kluba Sunce, te treneri Dorotea Župančić i Robert Sikora. Podsjetimo Nanbudo reprezentacija Hrvatske je na ovom Svjetskom prvenstvu osvojila čak 17 medalja od čega 6 zlatnih, 5 srebrnih i 6 brončanih medalja. Članovi Nanbudo kluba Marija Bistrica osvojili su 10 medalja, 6 pojedinačnih (po 2 zlata srebra i bronce) te su sudjelovali u 2 ekipna zlata i 2 ekipna srebra. I na trgu su čestitke uputili načelnik Marije Bistrice Josip Milički i predsjednica Skupštine KZŽ-e Vlasta Hubicki, kojima su iz kluba zahvalili na dugogodišnjoj potpori. Također Nanbudo klub Marija Bistrica još jednom zahvaljuje svima koji su pripomogli u realizaciji priprema i sudjelovanja na Svjetskom prvenstvu. 


Od srca zahvaljuju svim pokroviteljima, svim sponzorima, svim donatorima, Bluesun hotelu Kaj, a posebno gospodinu Šobaku, vozaču, koji je reprezentaciju živu i zdravu vratio u Hrvatsku. Zahvaljuju svim roditeljima, osnovnoj školi Marija Bistrica, Općini Marija Bistrica i Županiji Krapinsko zagorskoj, Školskom sportskom savezu Krapinsko-zagorske županije, medijskim pokroviteljima,  cijeloj Mariji Bistrici, svima u KZŽ-i, u Zagrebu, Okučanima i šire. Ujedno, već u ponedjeljak 1. dana kolovoza u Krapinsko zagorskoj županiji, župan Željko Kolar i predsjednica Skupštine KZŽ-e Vlasta Hubicki upriličit će prijem članove Nanbudo kluba Marija Bistrica.

Još članaka iz "Sport"

Facebook