Prethodni članak
Sljedeći članak

MEĐUŽUPANIJSKI LIGAŠ POČEO PRIPREME: Dražen Kovjanić pokrenuo zabočku Mladost

Nakon što je s Tondachom pokorio I. ŽNL KZŽ, Dražen Kovjanić prihvatio je novi izazov i preuzeo je zabočku Mladost


Mladost iza sebe ima odličnu sezonu u kojoj je osvojila 4. mjesto u Međužupanijskoj ligi pod vodstvom Zvonka Lipovca, koji se skrasio u Njemačkoj. Nakon 19 godina, Kovjanić se vraća u klub kojemu je poklonio tri lijepe sezone kao igrač, od 1994.­1997. Mladost je Kovjaniću četvrti klub u desetogodišnjoj trenerskoj karijeri, koja se gradila baš kako treba, polako i temeljito. Započeo je u pionirima NK Tondach koji su bili u prvoj ligi, da bi vodio seniorske momčadi Inkopa, Ivančice i Tondacha s kojim je prošle sezone postao županijski prvak. Upravo ga je ta referenca dovela stepenicu više u Međužupanijsku ligu za koju sigurno ima kvalitetu.

 

Kovjanić stiže u Mladost u jednoj od najboljih situacija u posljednjih desetak godina. Klub nije napustio nitko, a pojačali su ga povratnici Marko Deak i Dino Dragčević. Osobito veseli povratak zabočkog "Kanađanina" Marka Deaka, koji je pun želje za novim dokazivanjem i sasvim sigurno će biti velika snaga za ovu momčad, a puno se očekuje i od Dine Dragčevića. 

 

 

S nestrpljenjem se očekuje i povratak Dragutina Tomaškovića, koji je do ozljede imao odličnu sezonu. ­Izrazito sam zadovoljan igračkim kadrom i atmosferom koju sam zatekao u Mladosti, koja je prošle godine imala fantastičnu sezonu, a učinjen je veliki napredak u stabilizaciji kluba. Drago mi je što se vratio Marko Deak koji će biti istinsko pojačanje, a i Dino Dragčević će biti od velike koristi ovom klubu. Došao sam u zdravu sredinu u kojoj imam odlične uvjete za rad. Pokušat ću dati svoj obol u svemu ovom. Važno je da uživamo u nogometu, a nadam se i dobrim rezultatima ­ govori nam Dražen Kovjanić.

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook