Prethodni članak
Sljedeći članak

Mali nogomet: Ožujsko kup Ivanec 2006.

I proteklog vikenda na turniru u Ivancu nastupilo je nekoliko ekipa iz Krapinsko-zagorske županije. U prvom subotnjem su


I proteklog vikenda na turniru u Ivancu nastupilo je nekoliko ekipa iz Krapinsko-zagorske županije. U prvom subotnjem susretu na parket su izašli Štierc iz Novog Golubovca i TD Gradnja Zagorje iz Svetog Križa Začretja.


Ekipa TD Gradnja Zagorje je glatko pobijedila 6:2 i time skupinu učinila maksimalno zanimljivom, jer uz favorite Veverce sve tri ekipe još imaju šansu za prolaz dalje. U sljedećoj utakmici ekipa CB Best iz Petrove Gore savladala je Radio Max 7:2. Krapinski Teo Sport uvjerljivo je poražen od Diode 9:2. Radobojski Inkret Inženjering svladao je drugu ekipu Niskogradnje Slunjski 6:2.

U utakmici se s tri gola istaknuo Mario Krleža. M3 & Autopromet Galić iz Jesenja bili su više nego uvjerljivi protiv Bednje 10:1. Čak 4 gola zabio je Marko Pavić. M-klub iz Macelja imao je relativno lak posao protiv Niskogradnje Semenić i pobjedio 4:1. Krapinski Gaj HS s 3:2 savladao je KUL.

U nedjelju je Salvus & pizzeria Oro Goro s glatkih 6:0 pobijedila Tehnoterm. S uvjerljivih 8:1 je CB Pumpa iz Zlatara savladala Odgojni dom Ivanec. Krapinski Mal Gal dugo se mučio s Gregur Investom. Prvih 20 minuta završeno je neriješeno 2:2. I početak drugog dijela je bio neizvjestan. No, kod rezultata 3:3 na scenu stupaju Zvjezdan Brlek i Tomislav Majcen i najviše njihovom zaslugom Mal Gal pobjeđuje 7:3.

Uvjerljiv poraz pretrpjela je ekipa RK Bamt iz Mača. Njih je ekipa Putkovec & Limarija Sebastijan savladala 5:1. U nedjelju je čak dvije utakmice odigrala ekipa Niskogradnje Veverec. Prvo su savladali golubovečki Štierc 10:3. Za Veverce su po tri gola zabili Odorjan i Dujmović. Nešto teže savladali su AL PVC Stolariju Brlek s 3:0. Prva ekipa Niskogradnje Slunjski bez većih je problema savladala KB Mont 9:3. S lakoćom je M3 & Autopromet Galić savladao Cojones 11:0.

Natjecanja po skupinama nastavljaju se u subotu i ponedjeljak. U subotu od zagorskih ekipa igraju RK Bamt, Gaj HS, Mal Gal, M-klub, Sindikat željezničara-podružnica Zabok, te KB Mont. Nepravedno bi bilo izostaviti ekipu Mirko građenje iz Zagreba sastavljenu uglavnom od igrača Vatrogasca.

Na Štefanje u ponedjeljak na parket će druga ekipa Renault Auto Kreše, KB Mont, CB Pumpa, Mal Gal, Krapina šped, Teo sport, Fero Ero i M-klub.

Još članaka iz "Sport"

Facebook