[VIDEO I FOTO] Ivona, Greta i Gita osvojile 1. Turnir Centra Ritam s konjem održan na jahalištu u Stubičkim Toplicama

Autor zagorje.com

Zagorje ima tradiciju uzgoja konja i želimo ga pozicionirati na karti sportsko – rekreativne destinacije, rekao je voditelj Centra Ritam s konjem, Josip Knezić

IMG-20210509-WA0027.jpg

Na prekrasnom jahalištu u Stubičkim Toplicama danas je održan 1. Turnir Centra Ritam s konjem na kojem su sudjelovali klupski jahači, ukupno 17 natjecatelja.

Prvo mjesto osvojila je Ivona Bobičanec na konju Brown Sugar, drugo Greta Ciglenečki na konju Beba, a treće Gita Škrtić na konju Beba.


Voditelj Centra Ritam s konjem i predsjednik Udruge fizioterapeuta i radnih terapeuta Zagorja Josip Knezić istaknuo je kako je jako zadovoljan ovim natjecanjem.

-Zagorje ima tradiciju uzgoja konja, a mi ga želimo pozicionirati na karti sportsko-rekreativne destinacije. Imamo nekolicinu vrhunskih jahača spremnih i za nacionalna natjecanja, a naš je zadatak da im omogućimo da i na tim natjecanjima sudjeluju – naglasio Knezić.

Cilj ovog turnira bilo je pokazati roditeljima i javnosti što su mali jahači, koji su iznimno talentirani naučili te promovirati jahanje.

Čestitamo talentiranim djevojkama na odličnom prezentaciji jahanja, kao i svim ostalim natjecateljima.

Također, u sklopu projekta Putevima kasa do kvalitetnog ruralnog stasa nova utrka jahača amatera održat će 23, svibnja na području Stubičkih Toplica te dijelom Grada Oroslavje, gdje će jahači pokazati svoje sposobnosti.