Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO I FOTO] Ivona, Greta i Gita osvojile 1. Turnir Centra Ritam s konjem održan na jahalištu u Stubičkim Toplicama

Zagorje ima tradiciju uzgoja konja i želimo ga pozicionirati na karti sportsko – rekreativne destinacije, rekao je voditelj Centra Ritam s konjem, Josip Knezić


Na prekrasnom jahalištu u Stubičkim Toplicama danas je održan 1. Turnir Centra Ritam s konjem na kojem su sudjelovali klupski jahači, ukupno 17 natjecatelja.

Prvo mjesto osvojila je Ivona Bobičanec na konju Brown Sugar, drugo Greta Ciglenečki na konju Beba, a treće Gita Škrtić na konju Beba.


Voditelj Centra Ritam s konjem i predsjednik Udruge fizioterapeuta i radnih terapeuta Zagorja Josip Knezić istaknuo je kako je jako zadovoljan ovim natjecanjem.

-Zagorje ima tradiciju uzgoja konja, a mi ga želimo pozicionirati na karti sportsko-rekreativne destinacije. Imamo nekolicinu vrhunskih jahača spremnih i za nacionalna natjecanja, a naš je zadatak da im omogućimo da i na tim natjecanjima sudjeluju – naglasio Knezić.

Cilj ovog turnira bilo je pokazati roditeljima i javnosti što su mali jahači, koji su iznimno talentirani naučili te promovirati jahanje.

Čestitamo talentiranim djevojkama na odličnom prezentaciji jahanja, kao i svim ostalim natjecateljima.

Također, u sklopu projekta Putevima kasa do kvalitetnog ruralnog stasa nova utrka jahača amatera održat će 23, svibnja na području Stubičkih Toplica te dijelom Grada Oroslavje, gdje će jahači pokazati svoje sposobnosti.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook