Važna obavijest iz Općine Bedekovčina vezana za nadoknadu šteta od nepogode

Autor zagorje.com

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu traje do 01. rujna 2022. godine

tuča-

Općina Bedekovčina obavještava da je Krapinsko – zagorska županija objavila Javni poziv za dodjelu potpore male vrijednosti u poljoprivredi za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda na području Krapinsko- zagorske županije u 2022. godini.

PRIHVATLJIVI KORISNICI SREDSTAVA su:

poljoprivrednici upisani u Upisnik poljoprivrednika i/ili Upisnik obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju podružnice Krapinsko-zagorske županije sa sjedištem na području Krapinsko- zagorske županije,

sa štetama u poljoprivredi i/ili na poljoprivrednom zemljištu, na imovini koja nije osigurana sa područja gradova Klanjec i Oroslavje i/ili općina Bedekovčina, Hum na Sutli, Kumrovec, Veliko Trgovišće i Zagorska Sela,

koji su prijavili štetu u Registar šteta sukladno odredbama Zakona o ublažavanju i uklanjanju posljedica prirodnih nepogoda („Narodne novine“, br 16/19) i Pravilnika o Registru šteta od prirodnih nepogoda („Narodne novine“, br 65/19)

Zahtjev za dodjelu potpore zajedno s obveznom dokumentacijom dostavlja se isključivo putem pošte. Rok za podnošenje zahtjeva za potporu teče od dana objave javnog poziva i traje do 01. rujna 2022.  godine.

Detaljnije na web stranici Općine Bedekovčina, Facebook stranici ili na broj telefona 049/213-963.