''Tako je, kako je, princeza se udaje''

Bistrički teatar ''Vende tam'' donosi novu predstavu

  ''Tako je, kako je, princeza se udaje'' v.jpeg

Bistrički teatar ''Vende tam'' donosi novu predstavu, čija će premijera biti u Domu kulture u Mariji Bistrici, u utorak 16. svibnja s početkom u 20 sati. Riječ je o predstavi za djecu ''Tako je, kako je, princeza se udaje'' po tekstu Mateje Popovića, u režiji Nevene Vukes.

Grupa glumaca od 5. do 8. razreda osnovnih škola unatrag nekoliko mjeseci vrijedno je pripremala ovu uzbudljivu predstavu u kojoj isprepliću teme sestrinske ljubavi i ljubomore, zatim prijateljstva i hrabrosti u borbi za istinitu ljubav. Karakterni i živopisni likovi, kao i bogata dinamična priča publiku neće ostaviti ravnodušnima.

Predstava je namijenjena djeci od 5 do 105 godina.

U predstavi igraju Ana Raškaj, Evelin Roksandić, Ema Jantolek, Vanesa Ptiček, Marija Perić, Gita Dragčević, Lea Jakopović, Tia Glumpak i Patrik Gabud. Kostime je izradila Bistričanka Željka Hubak.

Ulaznice se mogu nabaviti u Općinskoj Knjižnici i čitaonici Marija Bistrica (radno vrijeme ponedjeljak i srijeda od 9 do 17, utorak, četvrtak i petak od 8 do 15 sati) ili sat vremena prije početka predstave. Cijena ulaznice je donacija u iznosu od 3€ i kupovinom ulaznica podupirete dalji razvoj ovog mladog kazališta. ''Dovedite vaše najmlađe na predstavu jer - Teatar živi u našem malom mjestu!'' – poručuju organizatori.  

Nakon Marije Bistrice, Bistrički teatar ''Vende tam'' ubrzo će ovu predstavu igrati u Loboru i Konjščini.