Sudjelujte na online međunarodnom događaju “World Café”, poziva Mreža udruga Zagor

Autor zagorje.com
Fotografija.jpg

Mreža udruga Zagor zanitersirane poziva da sudjeluju na online međunarodnom događaju “World Café” koji se održava u sklopu projekta Make Your Vote!

-Vjerujemo da je sudjelovanje u demokratskom životu od iznimne važnosti kada je u pitanju oblikovanje naše europske budućnosti. Stoga potičemo mlade ljude, birače koji prvi put glasaju i građane da nam se pridruže u raspravi o prioritetima Europske komisije (2019.-2024.) te da se dobiju odgovori o ključnim temama vezanim uz EU u cjelini. Aktivnost će se održati online od 16:00 do 18:00 sati 22.2.2023. (srijeda) putem Zoom-a.

Facilitator događaja će biti Domagoj Morić. Domagoj ima više od 10 godina iskustva kao trener i voditelj treninga u okviru programa „Obrazovanje o EU“ i „Odnosi s javnošću u obrazovanju“. Domagoj je također vlasnik i direktor tvrtke DOMAS koja radi s nevladinim organizacijama iz Hrvatske i inozemstva, nacionalnim agencijama za Erasmus+ programe te privatnim tvrtkama i agencijama za projektno savjetovanje.

Vaša mišljenja i stavovi su nam važni, stoga vas molimo da se prijavite ovdje do 20. veljače:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwpde-qrzotHtEWU-oXorqF2TfBaeWfCJ6c

World Café se održava u sklopu projekta Make Your Vote! koji je financiran od strane Europske komisije u okviru programa CERV – kažu organizatori.