Prethodni članak
Sljedeći članak

Sudjelujte na online međunarodnom događaju “World Café”, poziva Mreža udruga Zagor


Mreža udruga Zagor zanitersirane poziva da sudjeluju na online međunarodnom događaju “World Café” koji se održava u sklopu projekta Make Your Vote!

-Vjerujemo da je sudjelovanje u demokratskom životu od iznimne važnosti kada je u pitanju oblikovanje naše europske budućnosti. Stoga potičemo mlade ljude, birače koji prvi put glasaju i građane da nam se pridruže u raspravi o prioritetima Europske komisije (2019.-2024.) te da se dobiju odgovori o ključnim temama vezanim uz EU u cjelini. Aktivnost će se održati online od 16:00 do 18:00 sati 22.2.2023. (srijeda) putem Zoom-a.

Facilitator događaja će biti Domagoj Morić. Domagoj ima više od 10 godina iskustva kao trener i voditelj treninga u okviru programa „Obrazovanje o EU“ i „Odnosi s javnošću u obrazovanju“. Domagoj je također vlasnik i direktor tvrtke DOMAS koja radi s nevladinim organizacijama iz Hrvatske i inozemstva, nacionalnim agencijama za Erasmus+ programe te privatnim tvrtkama i agencijama za projektno savjetovanje.

Vaša mišljenja i stavovi su nam važni, stoga vas molimo da se prijavite ovdje do 20. veljače:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwpde-qrzotHtEWU-oXorqF2TfBaeWfCJ6c

World Café se održava u sklopu projekta Make Your Vote! koji je financiran od strane Europske komisije u okviru programa CERV – kažu organizatori.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook