Opet izabrali istog predsjednika

Autor zagorje.com

Redovna izborna skupština udruge PETROŽE

sa skupštine.jpg

Udruga PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO održala je nedavno redovnu godišnju i izbornu Skupštinu u prostorijama Područne škole Krušljevo Selo. Skupština kao radno tijelo udruge prihvatilo je skraćeno opisno i financijsko izvješće za 2022.g., predsjednika udruge Darka Krušelj.

U radnom dijelu slijedilo je predlaganje i izbor novog rukovodstva udruge na novi mandat  od četiri godine. Nakon izbora i javnog glasovanja, izabrano je staro-novo vodstvo udruge. Predsjednik udruge ostao je Krušelj Darko, dopredsjednica Zdenka Krušelj, a tajnik Damir Duh. Donesene su odluke potrebne za rad udruge i predložen je plan rada za radnu godinu a  po programu rada koji je donesen na radnoj skupštini, u prosincu 2022.g..Sva potraživanja su sa danom 22.03.2023. podmirena, sva izvješća predana, višak iz 2022. je prenesen u 2023., te nastavljamo sa pozitivnim saldom a ujedno se javljamo na natječaje svih donatora, županije i grada Oroslavja.

Predsjednik je, obzirom je dan 22.03., Svjetski dan voda, pripremio prezentaciju o Svjetskim danima  voda i važnosti očuvanja voda i vodnih resursa kod nas i u svijetu, općenito. Tom prigodom podijeljene su flaše vode od 0,5 l kao simbolični podsjetnik o vodi koja je neophodna za život i grafitne olovke, koje su simbolično podijeljene uz dan koji je prethodio Skupštini, a to je 21.03.-Svjetski dan šuma. Skupštini su prisustvovali gosti iz KUD-a „Jakovlje“ i Udruge umirovljenika općine Jakovlje koji su se riječima hvale zahvalili na pozivu i međusobnoj suradnji koja sa nekima traje i više od desetljeća. Udruga PETROŽE, se posebno zahvaljuje Osnovnoj školi Oroslavje na ustupljenom prostoru Područne škole radi održavanja skupštine. Nakon završetka radnog dijela, slijedilo je zajedničko druženje.