Prethodni članak
Sljedeći članak

Opet izabrali istog predsjednika

Redovna izborna skupština udruge PETROŽE


Udruga PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO održala je nedavno redovnu godišnju i izbornu Skupštinu u prostorijama Područne škole Krušljevo Selo. Skupština kao radno tijelo udruge prihvatilo je skraćeno opisno i financijsko izvješće za 2022.g., predsjednika udruge Darka Krušelj.

U radnom dijelu slijedilo je predlaganje i izbor novog rukovodstva udruge na novi mandat  od četiri godine. Nakon izbora i javnog glasovanja, izabrano je staro-novo vodstvo udruge. Predsjednik udruge ostao je Krušelj Darko, dopredsjednica Zdenka Krušelj, a tajnik Damir Duh. Donesene su odluke potrebne za rad udruge i predložen je plan rada za radnu godinu a  po programu rada koji je donesen na radnoj skupštini, u prosincu 2022.g..Sva potraživanja su sa danom 22.03.2023. podmirena, sva izvješća predana, višak iz 2022. je prenesen u 2023., te nastavljamo sa pozitivnim saldom a ujedno se javljamo na natječaje svih donatora, županije i grada Oroslavja.

Predsjednik je, obzirom je dan 22.03., Svjetski dan voda, pripremio prezentaciju o Svjetskim danima  voda i važnosti očuvanja voda i vodnih resursa kod nas i u svijetu, općenito. Tom prigodom podijeljene su flaše vode od 0,5 l kao simbolični podsjetnik o vodi koja je neophodna za život i grafitne olovke, koje su simbolično podijeljene uz dan koji je prethodio Skupštini, a to je 21.03.-Svjetski dan šuma. Skupštini su prisustvovali gosti iz KUD-a „Jakovlje“ i Udruge umirovljenika općine Jakovlje koji su se riječima hvale zahvalili na pozivu i međusobnoj suradnji koja sa nekima traje i više od desetljeća. Udruga PETROŽE, se posebno zahvaljuje Osnovnoj školi Oroslavje na ustupljenom prostoru Područne škole radi održavanja skupštine. Nakon završetka radnog dijela, slijedilo je zajedničko druženje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook