Jedna je osoba potpuno izgorjela, a druga ozlijeđena u požaru kuće u Humu na Sutli

Jedna osoba je u požaru u potpunosti izgorjela, tijelo je gotovo karbonizirano, stoga identitet smrtno stradale osobe još nije utvrđen

slika požar.jpg

Kako smo već pisali, Županijski centar 112 večeras je u 20:00h zaprimio dojavu o požaru na obiteljskoj kući u Humu na Sutli, o čemu je kratko izvjestila PU krapinsko - zagorsko.

Prve informacije bile su da je jedna osoba ozlijeđena u požaru i da je u tijeku gašenje požara, no kako neslužbeno doznajemo, posljedice ovog požara puno su gore.

Naime, jedna osoba je u požaru u potpunosti izgorjela, tijelo je gotovo karbonizirano, stoga identitet smrtno stradale osobe još nije utvrđen. Druga osoba koja je ozlijeđena, navodno je, kako doznajemo, zadobila opekline lica te je odvezena u Opću bolnicu Zabok, gdje će se utvrditi težina ozljeda.

Ostali detalji ove tragedije bit će poznati nakon policijskog očevida, koji zapravo još u ovom trenutku nije ni počeo, budući da je riječ o zgarištu.

O uzrocima požara neslužbeno doznajemo da je najvjerojatnije sve krenulo od jedne grijalice koja se zapalila, međutim, ponavljamo, još nema nikakvih službenih informacija, već će one biti dostupne nakon očevida.