Prethodni članak
Sljedeći članak

Jedna je osoba potpuno izgorjela, a druga ozlijeđena u požaru kuće u Humu na Sutli

Jedna osoba je u požaru u potpunosti izgorjela, tijelo je gotovo karbonizirano, stoga identitet smrtno stradale osobe još nije utvrđen


Kako smo već pisali, Županijski centar 112 večeras je u 20:00h zaprimio dojavu o požaru na obiteljskoj kući u Humu na Sutli, o čemu je kratko izvjestila PU krapinsko - zagorsko.

Prve informacije bile su da je jedna osoba ozlijeđena u požaru i da je u tijeku gašenje požara, no kako neslužbeno doznajemo, posljedice ovog požara puno su gore.

Naime, jedna osoba je u požaru u potpunosti izgorjela, tijelo je gotovo karbonizirano, stoga identitet smrtno stradale osobe još nije utvrđen. Druga osoba koja je ozlijeđena, navodno je, kako doznajemo, zadobila opekline lica te je odvezena u Opću bolnicu Zabok, gdje će se utvrditi težina ozljeda.

Ostali detalji ove tragedije bit će poznati nakon policijskog očevida, koji zapravo još u ovom trenutku nije ni počeo, budući da je riječ o zgarištu.

O uzrocima požara neslužbeno doznajemo da je najvjerojatnije sve krenulo od jedne grijalice koja se zapalila, međutim, ponavljamo, još nema nikakvih službenih informacija, već će one biti dostupne nakon očevida.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook