Direktor radnicima: "Idemo blagdan Vukovara obilježiti tvrdim i divljačkim radom"

Direktor uspješne tvrtke koja zapošljava oko 260 radnika pozvao je sve zaposlenike da ipak rade u četvrtak na državni praznik...

radnik-

Direktor uspješne tvrtke koja zapošljava oko 260 radnika pozvao je sve zaposlenike da ipak rade u četvrtak na državni praznik, a da slobodan dan prebace na Badnjak.

Tvrtka je Novi Feromont iz Međimurja, a neobično pismo koje je osvanulo na oglasnoj ploči potpisuje predsjednik uprave Rajko Šarić. Prvi je o svemu pisao portal eMedjimurje.

“Poštovani djelatnici, kolege. U sljedećem tjednu nam predstoji državni blagdan, Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata, Vukovara i Škabrnje. Svaka im čast, i mrtvima i živima. Polako, sve ispunjeniji osjećajima suosjećanja i s njihovom golgotom koju su prošli, a i sa sadašnjim problemima, započinjem biti sve ogorčeniji i prkosniji. Čak smatram da bi sjećanje na njihove muke, poniženja i žrtve bilo nepravedno doživljavati sjedeći doma na fotelji, nego bi bilo pravednije tvrdo raditi, čak divljački, kao da branimo Domovinu i time doprinosimo njezinom boljitku. Zato vam predlažem da na Dan sjećanja radimo, a neradni dan prebacimo na Badnjak. Nadam se da ćete shvatiti i podržati moje razmišljanje, mišljenja sam da ćemo se na ovaj način pravednije odužiti žrtvama tih ljudi”, predložio je direktor svojim radnicima, ali nije poznato kako su oni reagirali.