Danas bi 'lavica' Nora Šitum koja je preminula od teške bolesti slavila 13. rođendan

Autor zagorje.com

Na Facebooku roditelji malene Nore iako nije među njima, napisali su joj čestitku

foto: Facebook Zaklada Nora Šitum

Nakon dugotrajne borbe s teškom bolešću, u Philadelphiji je 2013. preminula malena Nora Šitum. Točno na današnji dan strašni lav kako se sama nazvala, slavila bi svoj veliki 13. rođendan prenosi Vijesti.hr .

Na Facebooku roditelji malene Nore iako nije među njima, napisali su joj čestitku.

"Bio je to divan, topao, gotovo ljetni petak 25.5.2007. godine, a pred kraj dana, u 22.30, na svijet je došla naša predivna djevojčica. Danas bi slavili njen 13. rođendan. Umjesto toga palimo svijeću i mislimo na tebe baš kao i svakog dana. Sretan ti rođendan ljubavi naša! Vole te mama i tata", napisali su roditelji na Facebooku.

Hrabra djevojčica Nora je bolovala od akutne limfoblastične leukemije. Od prosinca 2010. liječila se u zagrebačkom Zavodu za hematologiju i onkologiju u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, a nakon što su iscrpljeni svi oblici liječenja, jedina šansa joj je bila nova metoda liječenja u Dječjoj bolnici u Philadelphiji, prenosi Vijesti.hr . Njezina borba s bolešću ujedinila je Hrvatsku koja je za nužno liječenje u Americi u rekordnom roku skupila potrebnih 5,3 milijuna kuna.