Prethodni članak
Sljedeći članak

Danas bi 'lavica' Nora Šitum koja je preminula od teške bolesti slavila 13. rođendan

Na Facebooku roditelji malene Nore iako nije među njima, napisali su joj čestitku

  • foto: Facebook Zaklada Nora Šitum

    foto: Facebook Zaklada Nora Šitum


Nakon dugotrajne borbe s teškom bolešću, u Philadelphiji je 2013. preminula malena Nora Šitum. Točno na današnji dan strašni lav kako se sama nazvala, slavila bi svoj veliki 13. rođendan prenosi Vijesti.hr .

Na Facebooku roditelji malene Nore iako nije među njima, napisali su joj čestitku.

"Bio je to divan, topao, gotovo ljetni petak 25.5.2007. godine, a pred kraj dana, u 22.30, na svijet je došla naša predivna djevojčica. Danas bi slavili njen 13. rođendan. Umjesto toga palimo svijeću i mislimo na tebe baš kao i svakog dana. Sretan ti rođendan ljubavi naša! Vole te mama i tata", napisali su roditelji na Facebooku.

Hrabra djevojčica Nora je bolovala od akutne limfoblastične leukemije. Od prosinca 2010. liječila se u zagrebačkom Zavodu za hematologiju i onkologiju u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, a nakon što su iscrpljeni svi oblici liječenja, jedina šansa joj je bila nova metoda liječenja u Dječjoj bolnici u Philadelphiji, prenosi Vijesti.hr . Njezina borba s bolešću ujedinila je Hrvatsku koja je za nužno liječenje u Americi u rekordnom roku skupila potrebnih 5,3 milijuna kuna. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook